,,bodka´´

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Fakt, super deň!

Dnešok bol celý na hovno!

Dnešok bol celý na hovno! V škole bola nuda. Možno by nebola, ak by si učitelia plnili svoje povinnosti. Polovicu hodín sme mali zastupovaných. Viete aké je ťažké nezaspať na hodine? A ešte k tom na voľnej hodine? Tak tu hovorím umenie!
(poklona mojej spolužiačke, jedinému človeku v triede, ktorému sa nedriemalo). Viem ako to teraz vyzerá. Že som lajdáčka...omyl, nie som. Iba posledné dni nevyšli podľa mojich predstáv. Taktiež som od učiteľa dostala poznámku, citujem: ,,Vážená pani .......... Vaša dcéra sa drzo rozprávala zo svojou spolužiačkou. Navyše cez hodinu. Prosím dohovorte jej, že takéto správanie je neprípustné" Neverte tomu. Iba som jej povedala svoj názor. Už mám plné zuby toho, ako si na mňa všetci v triede dovoľujú a myslia si že ja nič...budem ticho a nechám ich. Tak to sa teda poriadne mýlia.
Nespravodlivosť je ale v tom , že ja raz niečo poviem na hodine a hneď mám poznámku. Z ich úst nevyjde ani jedno pekné slovo a ako by sa nič nestalo. A vraj že všetkých berú na rovnakú váhu! HA! To určite!
Na tomto svete už nikto nikoho nehodnotí podľa rovnakých kritérií. Ty si bohatší tak máš lepšiu stoličku. Ty si krajší tak máš modernejšiu stoličku! To je na tom to smutné. Neviem ako u Vás ale u nás to tak funguje.

Verejný denník | stály odkaz

Komentáre

  1. bodka
    ==ako si na mňa všetci v triede dovoľujú ==skús popísať, prečo si myslíš, že sa k tebe tak správajú
    ==Na tomto svete už nikto nikoho nehodnotí podľa rovnakých kritérií== ani nikdy nebude, lebo vždy je príčina, nikdy sa nesprávať rovnako. Niekedy tie isté vyrieknuté slová, sú rozdielne v intonácii a mimike tváre a hodnotia sa buď negatívne, alebo pozitívne
    Ak si už na SŠ, mala si postrehnúť, že sú MS a teda aj bohatý supling
    publikované: 21.05.2013 20:31:14 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014